2014. augusztus 9., szombat

Ajánló: "Otthonunk - Egy utazás története"

Az emberi természet szereti mindazt ami gyönyörködteti. Egy olyan környezetben van szerencsénk élni ami csupa ilyen dologgal vesz körül minket amelyek szépek, amelyekre újra és újra rácsodálkozhatunk, ahol jó élni. A Föld hihetetlenül változatos, képzeletünket is felülmúló szépségű képével pontosan ilyen. Persze csak ha látjuk, észrevesszük... A Föld a sebeiből így is úgyis helyrehozza magát akkor is amikor mi már esetlegesen rég nem leszünk rajta... de ha mi maradni akarunk, és minden amit alkottunk, teremtettünk, létrehoztunk szeretnénk ha maradna, hogy minél többet látva megérjük az öregkort, hogy a gyerekeink is tudjanak itt élni, ha szeretnénk ha lennének unokáink és emberek még később is, a növényekről állatokról nem is beszélve, akkor most kell cselekednünk. Az ember és a Földön minden más faj csakis a természet részeként, a természettel összhangban maradhat életben. 

Egy szép, érdekes, kissé megrázó dokumentumfilmet ajánlok nektek. A film a Föld minden tájáról a legszebb helyek mellett bemutatja azokat is, amelyek már az emberi kár okozásának következményeként alakultak olyanná amilyenek most. Persze változás mindig van, de ezt ne keverjük össze azzal amikor az egyensúly felborulásával a Föld élőlényeit károsan érintő történések következnek be. Kitekintést is kapunk arról, hogy mi várható, ha nem teszünk valamit hogy ezeket visszafordítsuk, megállítsuk.
A film kísérletet tesz arra hogy megmutassa lélegzetelállítóan szép a Földünk, sokkal inkább, mint gondolnánk, ennek híveként és felelősség tudatunk révén hív, hogy egyként fogjunk össze megóvásáért.

 http://youtu.be/rrcL-sSuz5c



http://youtu.be/4yJjugAt9uA


Próbáltál már a természeti elemekkel kapcslatba lépni? Kérdezted már a szelet, hogy mit mondd neked? És a Napot, a vizet, a földet, a fát...? Ha van kedved próbáld ki! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése