2012. január 20., péntek

Lélekcsoport


Huhh, hát ez is nagyon fontos ahhoz, hogy soron kívül kerüljön ide!!! :)
Az ikerlélek keresés egyenlőre nem érdekel különösebben (fogalmam sincs mi az igazság ebben a kérdésben, szikrapár, ikerpár, duálpár, meg a nem tudom micsoda... áááh, mindenfélét mondanak már). A rokonlélek téma sokkal emészthetőbb nekem. Igen érdekesnek találtam az alábbi blog bejegyzés részletet a rokonlelkekre (lélekcsoportra) vonatkozóan:


"Az ikerpárok ugyanannak a léleknek a két felét képviselik, ezzel szemben a lélekcsoport tagjai minden belső közösségük ellenére külön lények. Sok rokonlélek áll közel hozzánk, lelki ikertestvérünk azonban csak egy van. Az előbbit a hasonlóság, az utóbbit a teljes egyezés határozza meg. Ám még a hasonlóságok is mélyre hatóak lehetnek. A lélekcsoportot összefűző Szeretet ugyanabból a forrásból fakad mint az ikertestvérek szerelme, mi több , az utóbbit is a lélekcsoport tagjainak hosszan tartó kapcsolata érleli meg. Mikor jelen életünkben találkozunk e csoport tagjaival, és hamarosan rokonszenvünkbe fogadjuk őket, azt találjuk, hogy ez a szimpátia és Szeretet minden addigi érzéstől különbözik. A lélekcsoport tagjai ténylegesen összeillenek, és ez az összhang természetük hasonlóságának folyománya. Meglehet lélekcsoportunkba sok százan, vagy ennél is többen tartoznak legkülönfélébb egyéni alkatokkal.
Azért vagyunk itt, hogy előre mozdítsuk egymás fejlődését.

Ezért is ölt egyszerre testet sok rokonlélek, nekik ugyanis pont most van szükségük a másikra. Mivel szabad akarattal rendelkező lények vagyunk, a csoport egyik másik tagja fejlettebb a többinél. Ők segíteni fogják társaikat előrehaladásukban. A "szintkülönbség" azonban mégsem nagy közöttük, hiszen a csoport laza szövetsége a kezdetektől együtt fejlődik. Ez a kapcsolat azután szilárdul meg, miután a lelkek egyenrangúvá válnak, és már jobban összetartanak. Ez újra az a szempont, amely elkülöníti egymástól a rokon és ikerlelkeket. A lélekcsoport tagjainál elképzelhető, hogy fejlődésük különböző szakaszán járnak."

Forrás: http://sorsunkutja.blogspot.com/2011/08/sokan-ugy-velik-hogy-az-emberiseg.html?spref=fb


Amennyiben ez tényleg így van, akkor ez igazán lelkesítő. :)  Akár több százan is lehetünk egy ilyen csoportban! :)))



Kapcsolodó bejegyzés:
http://nesszi.blogspot.hu/2012/05/kapcsolat-7-talalkozasok.html




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése