2012. május 12., szombat

Kapcsolat 7 - Találkozások







Néha előfordul velem, hogy amikor emberek közé megyek, akkor látok egy-két olyan embert, akivel kapcsolatban keletkezik egy nagyon érdekes érzésem. Biztos ti is éreztetek már olyat, hogy valakivel felfigyeltetek egymásra egyből, vagy fokozatosan... és éreztétek, hogy ez vissza fele is megtörténik. Valamiféle kapcsolatot lehet felfedezni, ami ki tudja milyen síkon és hogyan jön létre, de valami van az biztos... Elképzelhető, hogy még nem is beszéltetek egymással és az is lehet, hogy soha nem is fogtok, de ez a "kapcsolat" mégis megvan.

(Most nem arról a jelenségről van szó, amikor megtetszik valaki, bár ez ebben az esetben is előfordulhat.)

Mivel az ember nem véletlenül kerül oda ahová kerül, ezeknek a találkozásoknak biztosan valami oka...  amire a tudatunk már nem emlékszik, csak érezzük... például azt, hogy "találkoztunk már valahol".
Ezek akár igen jelentőségteljes találkozások is lehetnek jelen életünkben... vagy voltak egy másikban, aminek, most éppen nincs szerepe. 

Kicsit ijesztő is lehet néha, ha az ember nem tudja hova tenni ezeket a furcsa találkozásokat és érzéseket. Ha idővel sikerül rájönni, hogy miért van egyik-másik ilyen történés, akkor talán a helyükön tudjuk kezelni őket. Nagyon is elképzelhető, hogy egy közelebbi lélektársunkkal, rokonlelkünkkel való találkozásról van szó. :) 
A velük való hasonlóságról és összhangról többet egy régebbi bejegyzésem tartalmaz:
http://nesszi.blogspot.com/2012/01/lelekcsoport.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése