2011. július 1., péntek

Kéz nélkül, láb nélkül, aggódalmak nélkül!



Minden csak viszonyítás kérdése...

Képzelj el egy mosolygós, vicces, kiegyensúlyozott és szeretetteljes embert, akinek nincsenek végtagjai. Egy zseniális emberről /Nick Vujicic/ szól az alábbi videó, aki karok és lábak nélkül is igazán boldog életet tud élni azáltal, hogy értékelni tud minden egyes pillanatot, amit kap az élettől! Abszolút nem lehet egyszerű az élete, mégis hálás mindenért! 
Nagyszerű példakép lehet mindannyiunk számára! Nekem is volna mit tanulnom tőle!
Ha bármikor szomorú, elégedetlen vagy mérges lennél valami miatt, csak nézd meg ezt a rövid kis videót, szerintem a végére biztosan jobban leszel!


 


"...Sokszor az ember elkezd arra koncentrálni, hogy mi az, amit szeretne ha máshogy lenne, és mi az, amit nem szeretne, ha lenne. És szinte elfelejti, hogy mi az, amije viszont tényleg van.... Hazugság azt gondolni, hogy nem vagy elég jó. Hazugság azt gondolni, hogy nem érsz semmit... Tudjátok, sokszor nagyon nehéz mosolyogni, mikor nem tudod, nem látod, hogy hogy fogsz valamin keresztüljutni, nem tudod hogyan fogod megcsinálni. Küzdesz az élet viharaiban, de nem tudod milyen hosszú lesz a vihar... Rájövök, hogy nincs kezem, hogy fogjam a feleségem kezét. De ahogy múlik az idő, megtanulom fogni a szívét. Nincs szükségem kézre, hogy megérintsem a szívét... Félelmetes tudni, hány ember haragszik az életre amiatt, amije van..."
/Nick Vujicic/


Te is értékeld és légy hálás azért, amid van! Ha "csak" két karod és lábad van, akkor (például) azért!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése