2011. november 25., péntek

Idegen falak


Ezért kell kitartani!



...és mit kezdjek azokkal a falakkal, amiket nem én állítottam fel? Mert nem minden csak rajtam múlik...

És ilyenkor tud előfordulni az, hogy egyet lépünk előre, kettőt hátra. Tessék, ez a heti eredmény... "fantasztikus". :(
Ez tök gáz, baromi nagy csalódás. Legszívesebben mindenbe belesza...k és világgá mennék... de sajnos tudom, hogy mindez normálisan része az életnek. Mert még felnőttként is azt tanuljuk amit gyerekkorunkban, hogy nem kaphatunk meg mindent amit akarunk. Hiszen semmi sem úgy történik, ahogyan azt az ember elképzeli. Lehet, hogy az eredmény hasonló lesz (akár ugyanaz is), de másként fog lezajlani a dolog és semmiképpen sem úgy, ahogyan elképzeltük. Aztán azt is tanuljuk még mindig, hogy nem kaphatunk meg mindent azonnal. De kérdés, hogy akkor mikor? Az élet hogyan méri az időt? Mihez viszonyítva? Jó, jó nem most... ez teljesen érthető. De ha már olyan nagyon régóta van ez a "nem most"...? Bizony elő tudnak fordulni ilyen dolgok is.
És mindjárt itt a karácsony. Én most nem szeretném karácsonyt, nagyon nem szeretném!!!!! Nem lehetne, hogy gyorsan átugorjam valahogy? Bár megtehetném, hogy átaludjam, vagy olyan napok legyenek mint bármely más hétköznapok!

És tényleg mindenkit csak a pénz érdekel? Ez sem lenne mindig olyan iszonyat nagy baj, ha attól még korrektek lennének az emberek. De nem azok, ezért nem tudnak őszinték sem lenni. És akkor emiatt megy el egy csomó időnk... stb., stb., amit meg lehetne spórolni és hasznos dolgokkal eltölteni. Na, ezt a falat hogy lehet lebontani?

...nem adhatom fel... végig gondoltam... ha fel adnám, akkor minek minden... akkor akár élnem is tök felesleges lenne. Nem volna értelme úgy élni. Már nem tudnék úgy élni. Szóval nincs más választásom, mint folytatni. Igazából szerencsére van kedvem csinálni ezt a játékot, amit életnek hívnak. (Azt az életet, amit élni lehet és nem csak túlélni.) Egyszer biztos ráérzek majd az ízére és tetszeni fog... tudom.

És érdekes, mindenki azt érzi, hogy szívatják, le akarják húzni, be akarják csapni, stb...
Akkor nem lehetne, hogy mind normálisak legyünk egymással? Nem kell hozzá semmiféle extra, természetfeletti képesség. Szerencsére vannak olyanok, akik nem másra várnak, nem arra, hogy valaki elkezdje a normálisnak levést, mernek másmilyenek lenni. Valakik alapból normálisak és nem is tudnak másmilyenek lenni.
Mindenki, aki normális, vagy elkezd normális lenni másokkal, függetlenül attól, hogy vele hogyan bánnak, az számomra egy hős, egy igazi HŐS ragyogóan fénylő tiszta szívvel!!! :) Ezt nem lehet eltitkolni, a fényed úgyis leleplez! :) Ennyi! :) 
Mert vannak ilyen emberek, van értelme élni... bárhol a világban, akár az északi sarkon is, a fényük oda is elér, hogy bevilágítson mindent és megtisztítson minket!!! Vigyázni kell rájuk nagyon! :) Ez a feladat(om)! :)))
Óvom a bennük élő fényt. Így tartom életben az "otthoni tüzet", így őrzöm a "családi tűz(hely) melegét". (otthon=világ, család=emberek, tűz és meleg=fény).
"Vigyáznom kell a tűzre." Ezért kell kitartanom mindig... ezért nem adhatom fel soha! 


(A tűzről: http://www.noralap.eoldal.hu/cikkek/hogy-jo-legyen/osz--es-szent-mihaly-idoszak-a-nepi-hagyomanyban.html)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése